Anmälan till föredraget i Göteborg på onsdag

23 augusti, 2013

På onsdag blir det alltså föredrag i Göteborg kring Ett sötare blod,  med lite extra fokus på cancer. Se inlägget nedan. Du som vill komma får gärna anmäla dig till Ing-marie på följande e-mejl:

e-mejl göteborg

 

Jag har gjort en bild av adressen för att undvika spam. Så du måste skriva av den.

Till föredraget kommer jag ha med mig böcker som du kan köpa, en för 160 kronor och två för 300 kronor. Om du redan nu vet att du vill ha en bok, får du gärna ange det i mejlet. Då vet jag ungefär hur många jag ska ta med. Sist råkade det bli alldeles för få. • @ Ann Fernholm:

  Du brukar propagera för sockerskatt. Varför inte propagera för slopad skatt på nyttiga livsmedel istället? På så sätt får vi nyttiga varor billigare samtidigt som vi behåller vår valfrihet att handla onyttigt om vi vill. Det är en ”win-win”-situation som vi alla vinner på.

  Läs mitt blogginlägg om saken som tankeföda: Slopa skatten på nyttiga varor istället för att höja skatten på onyttiga varor

  • AnnFernholm

   Mina barn går i skolan. Jag ser gärna att skatterna höjs. Det behövs mer resurser.

 • Bosse

  Tack för ett riktigt bra föredrag
  /bo

  • AnnFernholm

   Vad roligt att du gillade det!