Året runt: Birgitta började äta LCHF och blev fri från fibromyalgi 

28 januari, 2016

Jag älskar solskens historier, och Birgitta Höglunds berättelse är verkligen en solskenshistoria. Hon hade ont i sina leder, var sjukskriven och väldigt trött. Så en dag fick hon höra talas om lågkolhydratkost. Året Runt skriver nu om vad som hände då: Birgitta började äta LCHF och blev fri från fibromyalgi | Året Runt

Tror att jag blir lite extra glad av Birgittas historia eftersom den får mig att tänka på min mamma. När hon lade om kosten slapp hon också den värsta fibrosmärtan. Att slippa smärta gör onekligen en människa lite gladare.

Och vem behöver inte bli gladare en dag i januari när det har regnat iskall småspik från en mörk himmel? Fram för fler solskenshistorier! • Pingback: Artikel om mig, fibromyalgi och LCHF/Paleo i Året Runt | Birgitta Höglunds mat()

 • Lena i Umeå

  Alla dessa solskenshistorier gör en verkligen glad och hoppfull (läser just nu Mats Lindgrens bok som är en enda lång solskenshistoria), men samtidigt blir man så arg och uppgiven att alltför många i vården ”skäller ut” patienter som uppvisar perfekta värden och god hälsa när dessa patienter förklarar att det är LCHF som gett resultat.

  Men en artikel i Året Runt tror jag är helt rätt för att nå ut till vanliga människor.

  • Jan Johansen

   Hej Lena – jag är också från Umeå btw fast flyttad hit från Danmark! Jo du, man kan undra hur de kan fortsätta tro på 80-tals råden delvis när vi ser konsekvenserna sedan dess, men även när de ser patienter som genom inte att följa råden förbättrar sina värden…..men ja – det tar lång tid att genomföra ett paradigmskifte så vi som äter naturlig fett får nog härda oss lite grann till dess 🙂

 • Helena Gjörling

  Min mamma har också blivit så gott som av med sin fibromyalgi sedan hon började äta LCHF. Hon är nu pigg och rörlig och tycker att hon har fått en helt ny livskvalitet. Underbart att se!

 • Christina Sandström

  Helt underbart!