Deja vu i Dagens Nyheter

9 februari, 2013

Deja vu i DN_3 • Kurtz

  Verkligt bra ide men jag vågar nog inte det blir nog en stor tulpan bukett som vanligt,älskar även själv tulpaner.

  • AnnFernholm

   🙂

 • Tombola

  ,,,kanske bättre att ge bort ett exemplar av din bok istället,,,

 • maxiq

  Se det som gratisreklam! 🙂

 • MrsA

  Hej jag har en fråga! Varje gång jag har provat att dra ner på mängden kolhydrater så får jag magkatarr, känner ett sug i magen och blir hungrig kort efter jag ätit. Har då även ätit mig mätt när jag åt. Vad kan det bero på? Jag är inte överviktig eller har problem med vikten, men jag vill leva sunt såklart.

  • AnnFernholm

   Hör av dig till kostdoktorn.se eller någon annat forum för att höra om någon annan person har haft samma erfarenhet. Jag är inte läkare, utan är mer expert på kroppens molekyler. Att du blir hungrig i början kan ha att göra med att hjärnan är van vid att bränna glukos och behöver vänja om sig till att bränna mer ketonkroppar (som kommer från fett).

  • MariaLilja

   Hej MrsA.
   Låter som du äter för lite fett. Nyckeln är att ersätta colisarna med något annat, alltså naturligt fet mat. Jag var också lite rädd i början, att dra på med det feta, fettskräcken” sitter djupt i oss :-(. Gärna olivolja på salladen och kanske stekt hallumi som tillbehör. För jag antar att du redan har grädde i såsen:-))
   Ugnsgratinerad broccolli, blomkål eller vilkål med gräddäggstanning mättar väldigt bra och smakar himelskt! Hoppas du hittar din nivå för hälsofördelarna är gigantiska att avstå från de ”tre vita jävlarna” (vitt socker, vitt mjöl och vitt ris). Keap the faith!