En bok, en författare – i kväll om ”Det sötaste vi har”

3 oktober, 2014

Slå på Kunskapskanalen i kväll klockan 19.00. Då kommer UR:s program En bok, en författare att handla om ”Det sötaste vi har”: SVTK | SVT.se. • Ewa

  Kul! Det ska jag se. Förbeställde boken och blev så glad när den kom redan i tisdags. Har hunnit drygt 100 sidor och den är precis som jag förväntade mig! tack

 • EvaLi

  Mycket bra i Kunskapskanalen!!! För dem som inte sett så kanske det går att se på SvT Play. Håller även på att läsa din nya bok. Ska anmäla mig som månadsgivare till Kostfonden som är ett efterlängtat initiativ!
  Jättebra jobbat Ann!

  • Ann Fernholm

   Underbar att du vill bli månadsgivare!!! Tack.

 • Charlotte

  Vill tacka dig för boken Ett Sötare Blod. Den fick mig att bli frisk efter mer än 20 års problem med magen. Jag slutade med socker och socker tillsatt i maten och det tog bara två veckor att bli av med kronisk trötthet och magproblem som jag haft sedan jag var 20 år och som läkare tidigare bedömt som psykosomatiskt. Läser nu din nya bok och hoppas att även den ska ge mig ny energi. Dina böcker är fantastiska. Att bli frisk efter 20 års sjukdomskänsla och kronisk trötthet är ganska häftigt. Har nu mått bra och inte blivit sjuk på mer än ett år sedan jag slutade med socker. Åt väldigt mycket socker innan men aktade mig för fett vilket jag äter nu. Är dessutom gladare och smalare. Jobbar själv inom vården med mycket ansvar. Tack:)

  • Ann Fernholm

   Hej och du fattar inte vad glad jag blir av att läsa det här. Tack för att du berättade.

 • Nu har jag just sett reprisen. Jättebra Ann! 🙂
  Tråkigt bara med den vidriga ”grafisk profilen” som programmet envisas med att ha kvar men det gick bra att blunda och lyssna på dina klokheter istället.

 • Inger Sandin

  Hej Ann!
  Tänk om dina böcker kunde få spridas på BVC, skola etc;
  Skrev mail till Fredrik Reinfeldt (innan valet ) och bad honom be dig om en föreläsning till riksdagsledamöterna men……
  Själv vill jag ge denna gåva (ditt engagemang ) vidare till barn- och barnbarn
  Pensionerad sjuksköterska ,( distrikt- skol- och företagssköterska)

  • Ann Fernholm

   Hej och det hade ju varit underbart att få komma till riksdagen. Om du försöker igen, kontakta RiFo (Riksdagsmän för Forskning, tror jag det står för).