Föredrag i Skillingaryd, Piteå och Östersund

4 februari, 2016

Om några veckor – 20 februari – är det dags för LCHF-kryssning. Organisatörerna har fixat ett riktigt spännande program. Ser personligen fram emot föredragen av Henrik Ennart och Nisse Simonson, som jag aldrig har lyssnat till tidigare. Det ryktas att det snart är fullt, så boka plats snart om du vill följa med!

Skillingaryd, 23 februari

Några dagar senare – 23 februari – bär det av till Skillingaryd. Miba Events anordnar två föredrag om sockrets påverkan på barn och vuxna, klockan 15.00 och 18.00 på Skillingehus. Mer information hittar du här: miba-events.se/forelasningar/ann-fernholm

Piteå, 10 mars

På Piteå stadsbibliotek blir det två föredrag den 10 mars. Klockan 15.00 är alla föräldralediga och bebisar välkomna. Då pratar vi om Smakäventyret – att lära små barn äta mat under 20-25 minuter. Höll ett föredrag för bebisar här i Stockholm i höstas. Det var bland det roligaste jag har gjort! Så kom dit. Mer info här: Evenemang Piteå.

Klockan 19.00 får alla bebisars gå hem. Då blir det vuxensnack om sockrets effekter på kroppen. Mer info här: Evenemang Piteå.

Östersund, 7 april

Även i Östersund blir det två föredrag. Klockan 14.00 om Smakäventyret och klockan 18.30 om sockrets hälsoeffekter. Studieförbundet Vuxenskolan anordnar föredragen tillsammans med Ecocaféet. Mer info om detta kommer senare! • AnnFernholm

  ??????

 • EVS

  ”Kafe å läs” i Piteå, fika till salu. Har du haft inflytande över vad för slags fika, eller blir det samma slags slisk som om det varit ett helt annat tema för kvällen?

 • EVS

  ”Kafe å läs” i Piteå, fika till salu. Har du haft inflytande över vad
  för slags fika, eller blir det samma slags slisk som om det varit ett
  helt annat tema för kvällen?

  • AnnFernholm

   Det styr jag inte över…

   • EVS

    Hmm, intressant. Man kan ju hoppas att någon ansvarig tänker till. I varje fall, så hoppas jag att jag kan komma mig dit på den kvällen!
    Mysko med mina dubbla inlägg ovan. Men det första kom inte fram, förrän jag postat det andra…

    • AnnFernholm

     Inläggen dröjer eftersom jag måste godkänna dem innan de läggs upp.

     • EVS

      Tack så mycket för kvällen i Piteå! Givande för både mig och dottern. Du talar om svåra saker med ett enkelt språk, som även en sjätteklassare kan tillgodogöra sig, dottern sa efteråt att hon lärt sig mycket nytt…
      Och fikat, ja det var ju faktiskt helt acceptabelt. 🙂

     • AnnFernholm

      Roligt att höra! Tack. Du har en fin dotter.