Föredrag i Vasa imorgon och nytt event 3 maj i Stockholm

17 februari, 2014

I morgon blir det föredrag om Ett sötare blod på gamla bioteatern Ritz i Vasa i Finland. Jag tror att det finns några platser kvar (uppdatering: det är slutsålt nu, men ibland blir folk sjuka och om någon inte dyker upp är det möjligt att få den platsen). Det är Slow Food Ostrobothnia som anordnar föredraget. Anmälan via denna länk: slowfoodostrobothnia.com/2013/12/27/forelasning-med-ann-fernholm.

Och så har det tillkommit ett nytt event i Stockholm den 3 maj: Nutrition for Health and Maximum Performance – en seminariedag för alla hälso- och idrottsintresserade arrangerad av mf Hälsoutbildningar och Colting Communications. Jag inleder med att prata kring kost från ett allmänt hälsoperspektiv. Sedan följer föredrag som är inriktade på kost och idrottspresentation, bland annat pratar sydafrikanen Tim Noakes – en framstående forskare och professor inom träningsfysiologi och idrottsnutrition. Mer om eventet och anmälan här: Nutrition for Health and Maximum Performance. Den 4 maj följer ett liknande event i Göteborg. Då inleder Andreas Eenfeld.

Följande föredrag är bokade under våren och sommaren:

8 mars 10.15, ABF, Stockholm

Läkarföreningen för Integrativ Medicin och Föreningen för Integrativ Medicin håller årsmöte 9-10. Efteråt blir det en rad föredrag där bland annat jag ska prata. Läs mer i denna pdf: Årsmöte LIM-FIM-2014. Anmälan via ticnet: www.ticnet.se/event/311113

12 mars 18.30-20.30, Konserthuset, Musik i Syd, Kristianstad

Det är Tandvårdsskadeförbundet i Kristianstad som bjuder in till föredrag. Det är gratis och ingen anmälan behövs. Alla är välkomna!

25 mars 18.30, biblioteket, Avesta

Återkommer med mer info senare.

5-6 april, LCHF-kryssning till Åbo

Kolhydrater i Fokus anordnar denna kryssning och du anmäler dig hos Tallink Silja Line. Det blir även föredrag av Annika Dahlqvist, Andreas Eenfeldt, Monique le Roux Forslund, Jonas Bergqvist och Ralf Sundberg.

23 april 18.00, Karlsborgs Soldathem/Fästningsteatern, Karlsborg

Karlsborgs Soldathem bjuder till föreläsning. Anmäl dig till Elisabeth Kindbom via denna mejladress: karlsborg@soldathem.org

3 maj 10.00 Stockholm, Nutrition for Health and Maximum Performance

Det här är en seminariedag för alla hälso- och idrottsintresserade arrangerad mf Hälsoutbildningar och Colting Communications. Jag inleder med att prata om kost utifrån allmänt hälsoperspektiv. Sedan följer föredrag som är inriktade på kost och idrottspresentation, bland annat pratar sydafrikanen Tim Noakes – en framstående forskare och professor inom träningsfysiologi och idrottsnutrition. Mer om eventet och anmälan här: Nutrition for Health and Maximum Performance.

Den 4 maj följer ett liknande event i Göteborg. Då inleder Andreas Eenfeld.

26 augusti, Hälsovecka på Gräsö

Sjukgymnasten Marita Wahlgren bjuder in till en hälsosemester 25/8-29/8 2014 på sin vackra gård på Gräsö i norra Roslagen. Mer information här: www.janpersgarden.se.

I samband med alla föredragen kommer det gå att köpa en bok för 160 kronor eller två böcker för 300 kronor. Ta med kontanter!