Föredrag Olofström 23 januari

19 november, 2013

Föredrag OlofströmTorsdagen 23 januari blir det föredrag i Olofström i Blekinge. Alla som bor där eller i närheten (ligger mindre än en timme från ex Kristianstad och Växjö) är hjärtligt välkomna. Ni anmäler er hos Functional Health via denna länk: www.functionalhealth.se/foumlrelaumlsning.html. Vi kommer vara i Folkets hus Olofström och föredraget börjar 18.30-20.30. Nyckelkunder hos Sparbanken 1826 får rabatt. • Ulla

  Jätteglad att du kommer till Vasa i Finland, men ledsen över att jag själv inte har möjlighet att närvara då.
  Hur kan jag bäst hjälpa till att sprida information om dig och den kunskap du besitter? Upplever mig som en liten mus, som inte blir tagen på fullt allvar, fastän jag försöker göra mig hörd i djungeln av alla andras kostråd.
  Tack vare att jag läst din bok och följer med din blogg är jag övertygad om att du är så nära sanningen man kan vara.
  Tack för att du orkar och vill kämpa för en friskare mänsklighet.

  • AnnFernholm

   Hej och tack själv! Att påverka folks tänk kring kost är svårt. Vet faktiskt inte hur man ska göra…