Föredrag om socker och barn i Ulricehamn 25/11

23 november, 2015

I övermorgon, onsdag 25 november 2015, blir det föredrag om Det sötaste vi har i Ulricehamn. Föredraget anordnas av Centerpartiet och hålls på Stenbockskolan med början 18.00. Det är fritt inträde och ingen föranmälan behövs. Efter föredraget säljer jag mina böcker till ett förmånligt pris. Välkomna!!! • Gäst

  Jag lämnade synpunkter till Coop:s ägarombud:

  ”Jag tycker att man ska sortera bort alla typ
  frukostflingor som innehåller en massa socker! Ta också bort smågodisbehållarna
  i höjd med 1-åringar! Dessutom finns smågodisbehållarna precis innan
  mejeriprodukterna dit alla småbarnsföräldrar måste gå. Dålig placering. Läs Ann
  Fernholms böcker: Ett sötare blod samt Det sötaste vi har, handlar framför allt om
  barn och socker.”

 • Moderna Mannen

  Tack för ett superbra föredrag igår! Jag har skrivit ett kort referat och några tankar på min blogg – http://www.modernamannen.se
  Hoppas att jag uppfattade informationen korrekt!