Föredrag Visby, Helsingborg, Uppsala x 2, Luleå, Piteå, Laholm

1 oktober, 2013

Under oktober och november blir det föredrag om Ett sötare blod runt om i Sverige.

10 oktober 19.00, Almedalsbiblioteket, Visby

Föredraget kommer handla om granskningen av våra kostråd och hur höga blodsocker kan skada hjärta och hjärna. Det blir också en extra del kring cancer och lite nya insikter som jag har fått efter att ha skrivit boken. Vi håller på i cirka 2-2,5 timmar, eller så länge som ni har frågor. Kostnad 150 kronor. Anmäl dig till Susanne Nyström via denna länk: anmälan Visby.

16 oktober 18.00-20.30, Jacob Hansens hus, Helsingborg

Det här föredraget anordnas av Bröstcancerföreningen Pärlan och det är fritt inträde. Upplägget är som ovan, med en granskning av våra kostråd följt av cirka 40 minuter som handlar specifikt om cancer. Antalet platser är begränsat. Det är först till kvarn som gäller.

23 oktober 19.00-20.30, Womens Wellness, Uppsala

Läs och anmäl dig via denna länk: Womens Wellness Uppsala

6 november 18.00-20.00, CrossFit Holistic, Luleå

Läs och anmäl dig via denna länk: CrossFit Holistic Luleå

7 november, Piteå

Piteå Nya FöreläsningsFörening anordnar detta föredrag. Jag återkommer med mer info. Men boka datumet!

13 november 19.00, PriMaten Science Park, Uppsala

Återkommer med mer info här. Det blir extra roligt att komma hit, för i samma lokaler började jag klättra år 2000. Oj, vad mycket jag hängde på väggarna. Skrev på min doktorsavhandling och behövde distraktion.

20 november 18.00-19.00, Folkuniversitetet Stockholm

Detta är ett samarbete med Forskning och framsteg (en av mina favorituppdragsgivare). Föredraget är redan fullbokat. Men du kan boka en reservplats via denna länk: Folkuniversitetet.

27 november 14.00, Laholm

Föredraget anordnas av Laholms Socialförvaltning, preventionsavdelningen. Det är öppet för alla som är lediga. Återkommer med plats.

Till våren är det också föredrag inplanerade i Olofström, 23 januari, och 25 mars på biblioteket i Avesta. Det kommer att komma mer info om detta längre fram. Men bor du i krokarna, kan du boka dessa datum redan nu.