Ge en julgåva till Kostfonden

7 december, 2015

julgåva

Julen närmar sig och det är dags för julklappar. Kanske känner du precis som jag att du är galet trött på prylar. Då kan de ge bort eller önska dig något mer meningsfullt: ett gåvobrev från Kostfonden.

Under 2015 har vi samlat pengar till en studie av kolhydraters roll vid magsmärtor, IBS. Snart kommer vi offentliggöra vilket vårt stora mål blir under 2016. Tills dess – köp en julgåva. Läs mer på Kostfondens sajt: Ge en julgåva till Kostfonden. Eller gå direkt till gåvoshoppen: Julgåva.  • Ewa

    Det blir julgåvor till kostfonden helt klart! Är månadsgivare också. Har en mamma med diabetes typ2 och en morfar som hade det… Mår själv mycket bättre och slipper bli eftermiddagstrött om jag minimerar mjöl och socker och äter smör och avokado istället. Blir dessutom viktstabil (trots att jag inte har viktproblem från början).
    Har idag läst ut smakäventyret och önskar så att jag hade haft den för tre år sedan då vår dotter föddes. Genom en obegriplig tur (med otur) så har vår dotter inte fått industrivälling och industrigröt för hon har inte tålt mjölk och soja. Jag har kokat egen välling av havremust varje kväll, spetsat med nutramigen (inte väldens bästa innehållsförteckning men det var det som rekommenderades) och senare när den kunde tas bort, endast spetsat med kokosfett. Nu har hon slutat med välling m,en tar gärna en tesked kokosfett på kvällen. Nu ska vi nog vara ännu modigare med mattestandet! Kommer rekommendera din bok eller ge bort den i present till alla nya mammor jag har omkring mig. Tänk att man ska få känna sig säker i framtiden. Skönt!
    God jul!