I bokhandeln 5 november

29 oktober, 2012

Den 5 november kommer boken Ett sötare blod ut i bokhandeln. Den handlar om hälsoeffekterna av ett sekel med socker. Aldrig någonsin har mänskligheten matat sitt blod med så mycket socker som den gör idag. Mycket tyder på att det är orsaken bakom en rad av hälsoproblem som eskalerar i samhället.

På den här bloggen kommer jag publicera läsarbrev, kommentera nya forskningsrapporter och lägga upp nytt material. Mejla gärna mig på: • Tatiana Roos

  Tack för din book.

  Jag bestälde boken idag, efter radio program i P1.

  Jag lider av insulin resistens, och behöver komma till rätta med min kropp, hoppas att din book kan hjälpa mig, mår väldigt dålig för närvarande. Jag har ätit och äter mycket frukt, och tror att det är fruktsocker som orsakade det hela. Måste ändra på det.

  Tack för att du finns till och kan göra skillnad

  Mvh

  Tatiana Roos

  • AnnFernholm

   Hej! Jag hoppas boken kan ge dig motivation! Lycka till. Ann