Julklapp till personalen

6 december, 2013

Julklapp_2Om du skulle vilja ge boken Ett sötare blod i julklapp till din personal, till kunder eller leverantörer, kan du följa den här länken och kontakta Kristina Billow på Natur & Kultur. Hon hjälper dig med priser, frakt och inslagning.

Om du inte är företagare kan jag tipsa om att den just nu bara kostar 162 kronor på cdon.se. Du hittar boken via denna länk. • Leo

  Jag vill tacka så mkt för en fantastisk bok. Jag har i flera år läst mycket om kolhydraters och olika fetters effekter på hälsan, inflammation, glykosylering hormoner, cellbiologi etc, fast på engelska. Jag har länge efterlyst en bok på svenska med mycket av denna viktiga information. Inte för min egen skull, eftersom jag är bra på engelska, men det är bra för gemene svensk, som inte gärna läser biokemi och dess krångliga termer på engelska. Äntligen kan jag rekommendera en pedagogisk och informativ läsning på svenska till min familj, vänner och andra.

  • AnnFernholm

   Tack!

 • Stine

  Takk for en veldig bra bok! Jeg leste den i sommer, og den pluss Eenfeldts bok var grunnen til at jeg la om til et kosthold med redusert mengde karbohydrater. Tenk at karbohydratene skulle være løsningen på mitt søtsug 🙂 Det var også løsningen på mitt vektproblem. Planlegger du å få boken oversatt til norsk og andre språk? Jeg skulle gjerne anbefalt den til flere, men jeg vet at noen synes det er vanskelig å lese fagstoff på et annet språk enn sitt eget.

  • AnnFernholm

   Vad roligt att du gillade boken! Inga översättningar är planerade just nu, vad jag vet.