Kom på release på Nordiska

13 oktober, 2014

nordiska_socker

Kom på releaseföredflaskarag av Det sötaste vi har på Nordiska museet ONSDAG den 22 oktober. Se samtidigt museets nya utställningen: Så blev socker vardagsmat. Från klockan 17.oo är det gratis inträde. Klockan 17.30 berättar utställningsproducenten Amanda Creutzer om utställningen i 20-25 minuter. Sedan pratar jag om barn och socker i cirka 1,5 timmar med en liten paus. Kostnad: 120 kronor varav 20 kronor kommer att gå till Kostfonden. Anmäl dig till Kristina Billow på Natur & Kultur via denna länk.

bättre sättEftersom vi är på museet kan vi inte servera något tilltugg, men i pausen går det att köpa något ätbart i museets kafé. Boken kommer att finnas till försäljning till ett förmånligt pris. Du som kommer får också en ny cool flaska att fylla med vatten när du ska träna. • Cecilia

  För oss som gärna vill besöka både releasparty och utställning, men bor lite väl långt bort, så undrar jag om det kommer att finnas någon möjlighet att ta del av innehållet i alla fall? Filmade rundvandringar eller föreläsningar el dyl på nätet?
  MVH Cecilia

  • Ann Fernholm

   Inget sådant är inplanerat dessvärre.

 • Patricia

  Hej Ann!

  Flyger från Skåne onsdag fm för att lyssna på ditt föredrag på kvällen. Försökte nå Kristina Billow i fredags för att boka två biljetter, men fick ingen kontakt tyvärr. Vet du om det fortfarande finns utrymme för två personer?

  Tack på förhand!

  Patricia

  • Ann Fernholm

   Har du mejlat henne? Jag tror att det finns några platser kvar! O flyger du från Skåne ska vi absolut försöka pressa in dig.

   • Patricia

    Tack Ann!

    Antar att jag inte kommer att höra ifrån henne förrän på måndag och var tvungen att boka flyget idag. Det gör inget om vi blir lite ‘ihoppressade’!

    Ser så fram emot detta!

    Patricia

 • Pingback: Nordiska i morgon | Ett sötare blod()