Ny logotyp – Kostfonden stärker sin kommunikation

26 februari, 2015

Under 2015 har mycket tid gått till Kostfonden och Anna Bergman, som har blivit kommunikationsansvarig på fonden, har gjort ett enormt jobb. Tidigare var hon på byrån Springtime där hon bland annat arbetade med opinionsbildning, kommunikationsstrategier och projektledning. Sedan 2010 driver Anna en egen konsultverksamhet med uppdragsgivare inom kultur och hälsa. Precis som alla vi andra jobbar hon än så länge ideellt. Både Anna och jag har lagt mycket tid på att träffa potentiella samarbetspartners.

Samarbete med kommunikationsbyrån Magic Circle

Magic Circle_logotypSedan har vi inlett ett samarbete med kommunikationsbyrån Magic Circle. Patrik Lindkvist och Annika Brännström som driver byrån har antagit Kostfonden som probonokund, vilket innebär att de hjälper oss utan ersättning. Vi träffade dem i början av januari och redan någon vecka senare hade de ritat en logotyp åt oss:

Kostfonden_RGB

 

För oss symboliserar den en spräckt tallriksmodell. Kostfondens mål är att fritt och förutsättningslöst utvärdera hur tallriken egentligen ska vara komponerad vid olika sjukdomar för att människor ska kunna leva så friska som möjligt. Vetenskapen ska få visa vägen. Visst är den snygg?

Magic Circle har även hjälpt oss att utveckla informationsmaterial. Jag behöver hylla dem lite, för de är otroligt bra och kreativa. Behöver du hjälp av en kommunikationsbyrå kan jag varmt rekommendera dem.

Om du vill hjälpa oss att sprida Kostfondens budskap, hör av dig så kan vi skicka informationsfoldrar och powerpointbilder. Ju fler vi blir som donatorer och månadsgivare – desto snabbare kan vi stärka kostens roll i vården.

Lämna ett bidrag till oberoende kostforskning här: Lämna bidrag. • Gäst

  Kanske kan man få några ex av informationsfoldrarna på LCHF-kryssningen i mars?

  • AnnFernholm

   Absolut!

 • Pingback: Kostfonden har fått en logotyp()

 • Fortsatt All Lycka till ! // Josef

 • kkk

  Du är en mördare LCHF är en
  mördarsekt.
  En dag ska du doc Annika avrättas för folkmord ni
  dödar medvetet folket med insulinhypotesen.
  Hitler och medlöparna fick sitt straff du kommer att åtalas för folkmord.

  Ni ska kallas för mördare i media du ska inte kunna visa dig FOLK SKA SPOTTA PÅ DIG.

 • Stefan

  Jag är sedan starten månadsgivare till Kostfonden och ser mycket fram emot att få följa fondens arbete för kost och hälsa. Vill dela med mig av en mycket bra föreläsning av Dr Jason Fung om diabets T2, dess orsaker och behandling. Väldigt pedagogisk och upplysande! Rekommenderas! https://www.youtube.com/watch?v=FcLoaVNQ3rc

  • AnnFernholm

   Ett varmt tack!