Tågtidningen Kupé skriver om Ett sötare blod i sitt novembernummer. På måndag kommer boken ut i bokhandeln.
Tågtidningen Kupé skriver om Ett sötare blod i sitt novembernummer. På måndag kommer boken ut i bokhandeln.
Ingen generation barn har ätit så mycket socker som dagens. Läs om hur söt skräpmat ställer till det i allt från tarmflora, till lever och hjärna.
JUST NU 99 KR HOS ADLIBRIS
Beställ Det sötaste vi har
E-bok Provläs
Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm granskar rådet om en lågfettkost och berättar hur socker och snabba kolhydrater påverkar våra kroppar.
Dagens Nyheter:
"Spännande som en thriller och lättillgänglig även för den som inte har vetenskaplig skolning."
Aftonbladet:
"Äntligen! Bland alla motstridiga uppgifter om vad vi ska äta och inte äta kommer en bok som på ett övertygande sätt förklarar varför världen drabbats av en fetmaepidemi."
Värnamo Nyheter:
"Fast boken är en mycket noggrann genomgång av vetenskapliga studier så sträckläste jag den, som om det vore en bra deckare. På sätt och vis är den det. Liv står på spel. Ditt eget."
Dagens Nyheters ledarsidor:
"Till alla som däremot blir stående med fingrarna i godisaskarna finns en receptfri dunderkur: boken ”Ett sötare blod – om hälsoeffekterna av ett sekel med socker” av Ann Fernholm. Den är i paritet med Isabella Lövins bok om överfisket, vad gäller att med lätt hand borra sig in i ett komplext kunskapsområde."
Comments are closed.