Läsare: ”Ser fram emot nästa besök hos diabetesvården”

20 februari, 2015

Av vissa mejl blir man gladare än andra. I går fick jag detta från Lotta Slim:

”Efter att jag lyssnat på din bok ”Ett sötare blod” bestämde jag mig för att prova LCHF då jag också är diabetiker. Efter ett besök hos min diabetessköterska låg mitt långtidssocker på 123 och efter endast fyra veckor med ändrad kost och en del motion gick jag på ett återbesök och dra mig baklänges mitt långtidssocker hade gått ner till 78. Din bok har verkligen inspirerat mig till att tänka i andra banor och att experimentera med min kost. Jag har blivit piggare, gladare och orkar mycket mera. Ser fram emot nästa besök hos diabetesvården, vilket jag aldrig gjort innan.”

Att få en sådan förbättring av sitt blodsocker är enormt bra. Trevlig helg och trevlig sportlov önskar jag er alla bloggläsare! • Lena Örnholmer

  Jag är typ 2-diabetiker sedan snart två år och har fått ned mitt långtidsblodsocker till 47-51med att äta så lite kolhydrater som möjligt och helt strunta i socker förstås. Motion är en del av mitt liv så det är inga problem att ta en extra promenad om blodsockret stiger lite.

 • Lars Pekkala

  2006 lade jag om min kost till LCHF, kunde ta bort mitt insulin på 2 dagar.
  De 2 sista gångerna som jag mätt mitt HBA1C var mina värden 45 och 48.

  • AnnFernholm

   Fantastiskt. Grattis!