Mindre godispåsar – en succé

25 januari, 2015


I dag har SVT ett reportage om handlaren Nina Högbom som erbjuder mindre godispåsar när barn ska handla lördagsgodis: Mindre godispåsar en succé – Nyheter | SVT.se. Vill skicka en stor eloge till henne som tänker på barnens hälsa. De små godispåsarna har tydligen blivit en framgång och fler handlare har tagit in dem. Hoppas det blir en trend som sprider sig över landet!  • Stefan

    Klockrent! Exakt min tanke i fredags kväll när vi storhandlade. Jag förbannade de ‘papperskassestora’ godispåsarna och berättade för min döttrar om storleken på godispåsarna när jag var barn, och önskade att dessa ska återinföras. Som en tanke! 🙂 Nästa gång tar jag med mig egna små godispåsar.

  • Gäst

    Visst passar det bra att maila Nina Högbom?

  • Gäst

    Ann – visst skickar du ett gratisex av din bok till henne?