Nästa anhalt Luleå och Piteå

31 oktober, 2013

I nästa vecka hoppas jag på att få se lite snö. Då blir det föredrag i Luleå och Piteå. Den 6 november, 18.00-20.oo, är alla intresserade välkomna till gymmet CrossFit Holistic. Mer info och anmälan via denna länk: CrossFit Holistic Luleå.

Ni som bor i Piteå ska istället ta er till lokalen Krokodil, 19.00-20.oo den 7 november. Mer info här: www.krokodil.nu.

I samband med båda föredragen kommer det gå att köpa Ett sötare blod till ett förmånligt pris. 160 kronor för en bok och 300 kronor för två böcker.

Här är en lista på höstens kommande föredrag:

13 november 19.00, PriMaten Science Park, Uppsala

20 november 18.oo, Folkuniversitetet Stockholm (fullbokat)

27 november 14.00, Laholm, anordnas av Laholms Socialförvaltning, preventionsavdelningen. Alla som är lediga är välkomna.

Till våren är det föredrag inplanerade i Olofström, 23 januari, och biblioteket i Avesta, 25 mars. • Annika Cederborg

  Hej Ann!

  Kanske du kunde komma till Finland någon gång också och föreläsa? Närmare bestämt till Vasa? Jag har själv läst din bok och tycker den var otroligt upplysande med goda förklaringar. Har uppmanat folk att läsa den.

  Hälsningar,
  Annika Cederborg, Vasa, Finland

  • AnnFernholm

   Hej och vad roligt att du gillar boken! Jag kommer gärna till Vasa. Men det bygger lite på att någon bjuder in mig och organiserar allt ihop 😉

 • Anne Ottosson

  Hej! Tänkte ta mig till Laholm den 27/11, har du fått reda på plats ännu? Stort tack för att du delar med dig av dina kunskaper. Fick riktiga a-HA!!!! upplevelser när jag läste boken. Uppvuxen i fettskräck med minimjölk och lätta, sockerberoende som litet barn och PCOS som tonåring med allt som tillhör.
  Mvh Anne

 • AnnFernholm

  Föreläsningen kommer att vara på Konsthallen i Hishult, som ligger 2mil
  öster om Laholm. Priset är 125 kr. för föreläsning och lunch. Vi börjar kl.13.00 med maten.