Nyheter24 debatt: ”Barnfetma är barnmisshandel”

23 december, 2014

För några dagar sedan skrev Therese Olofsson, som gått ner otroliga 130 kg genom att lägga om kosten, en debattartikel för Nyheter24: LCHF-Gurun Therese Olofsson: ”Barnfetma är barnmisshandel”. Den handlar om barnfetma – om att det är dags att vuxenvärlden tar ansvar för alla barn och för deras hälsa. Thess menar att barnfetma är barnmisshandel. Hon om någon vet vad hon pratar om.

Börjar fundera på ett nyårslöfte: att närma mig Riksidrottsförbundet. Efter mina barns julavslutningar från diverse sporter känner jag ett stort behov av att börja arbeta för att sanera idrotten från socker.  • Gäst

    I min Coopbutik så skulle man kunna skippa hälften av sortimentet och verkligen ge kunderna/medlemmarna en chans till bra mat. En mängd flingor skulle man kunna ta bort, en massa godis i 1,5-åringars längd, diverse smaksatta yoghurtar/fil, diverse läsk, bageriets onyttiga luftbröd, färdigförpackade limpor och liknande färdigförpackade småbröd, likaså sockriga margarinkakor, en massa djupfrysta färdigmat m m. Vem behöver 10 olika sorters toapapper, diskmedel, rengöringsmedel osv.

    Hemköp är av samma dåliga sortiment.