På blodigt allvar hos Malou

20 november, 2012

Idag åt Malou tio sockrade röda hjärtan och mätte sitt blodsocker. Följ länken för att titta på inslaget.  • Gäst

  Jag såg inte provtagningen, men väl inslaget med Ann Fernholm. Hur var det med Jidhes blodsocker? Malou hade ju 4.3 före och 8.3 efter, i tid 20 min.

 • AnnFernholm

  Han skulle inte vara med i experimentet utan mätte bara för skoj skull i puffen.

 • Per

  Jag har precis läst din bok, och jag kan varmt rekommendera den till alla jag känner! Fängslande och övertygande skrivet! Jag är i och för sig en hängiven lågkolhydratätare sedan två år, så jag hör till de redan frälsta kan man säga. Efter att ha läst boken så växer i alla fall förvåningen och ilskan över att så många diabetiker (och cancerpatienter också för den delen) får kostråd och behandling som snarare förkortar deras liv än hjälper dem att lindra sjukdomen. Och man undrar hur länge dessa tokerier kommer att fortgå egentligen. Man kan ju tycka att det är upp till var och en vad han eller hon stoppar i sig, men den bistra sanningen är ju som du också tar upp att t.ex. diabetesvården kostar samhället oerhörda pengar årligen, en kostnad vi alla får vara med och betala. Vårdpengar som skulle kunna användas på ett mycket bättre sätt än till statiner, GBP och insulininjektioner.

  • AnnFernholm

   Ett varmt tack till dig! Ja – diabetesvårdens skenande kostnader borde vara nog för att få socialministern att agera…

 • PL

  Habil insats i tvsoffan! Din bok står förstås på köplistan, men bäst för mig vore om den fanns som ljudbok. Är detta kanhända något som är på gång?

  • AnnFernholm

   Hej och tack! Jag har inte hört något om att det skulle bli en ljudbok än. Men jag ska vidarebefordra din önskan till förlaget!