Snyggaste träningslinnet: ”Fuck sugar”

18 januari, 2016

IMG_3928

I slutet av november öppnade Thess Olofsson, bartender och inspiratör, och Martina Johansson, entreprenör och författare, webshoppen fucksugarshop.se där de säljer tröjor, gymbags, vattenflaskor med mera. Hälften av vinsten donerar de till Kostfonden.

Jag beställde genast ett linne och i helgen invigde jag det. Det visade sig på något magiskt vis ge extra kraft i armarna. Det var länge sedan jag orkade hänga upp och ner så mycket!

När shoppen lanserades reagerade en del på att ”fuck sugar” är ett kraftuttryck utöver det vanliga. Jag kan verkligen hålla med. Samtidigt tänker jag att det behövs något utöver det vanliga för att väcka folk. När jag blev intervjuad av en journalist häromdagen berättade jag att vi numera fetmaopererar barn från 13 år i Sverige. Hans reaktion: Va´?!?

Informerade också att man har diagnosticerat en treåring med åldersdiabetes i USA. Reaktion: Oj!?!

Och att ett av tio barn i USA numera har misstänkt fettlever något som tidigare främst drabbade alkoholister. Reaktion: Vad är fettlever?

Känner att ett litet ”Fuck sugar” är på sin plats.

IMG_3931