Sötsugets makt – någon som känner igen sig?

24 mars, 2015

Fick den här bilden från Lena Matsson, Huskvarna, av hennes kylskåp:sötsugets makt

Så här hade jag det när vi fikade på jobbet förr i tiden. Jag tänkte hela tiden: ”Nä – jag ska inte ha någon mer kaka.” Och så satt jag plötsligt där med en kaka i handen utan att fatta hur det hade hänt. Som tur är har jag nu vunnit över min hjärna; den har liksom glömt att den gillar kakor. Det var så länge sedan den fick någon. • kalle jansson

  Nu borde det stå kranvatten istället för apelsinjuice! Undrar hur många som lever i villfarelsen att juice är nyttigt? På samma sätt som att det skulle vara farligt för hjärtat och göra dig fet som en sumo…

 • Annika

  HÖG igenkänningsfaktor på den. Ojojoj.

 • Jonas A

  Absolut. Händer mig fortfarande. Så fort min tjej har bakat något gott så är jag där och mumsar. Men men vad vore livet utan en hembakt bakelse då och då. Man vet ju vad det är i och hon använder betydligt mindre socker än vad som står i recepten och det blir tamejfan godare.

 • HenrikBugge

  När kommer ”Det sötaste vi har” på engelska? Jag antar den är mer unik, i det att den handlar om effekten på barn av högkolhydrat kosten?

  • AnnFernholm

   Inga planer på engelsk version än…