Stöd Matkärlekens come-back

26 maj, 2016

kickstarter forst

Tidningsbranschen är tuff, men tidningen Matkärleks chefredaktör Anne Aobadia är ännu tuffare. I mars fick hon meddelandet att förlaget som gav ut Matkärlek skulle läggas ner. Istället för att deppa ihop (som vi andra, som inte längre får jobba för tidningen, gjorde) började Anne Aobadia direkt planera en framtid där hon är sin egen förläggare och driver tidningen själv.

Nu har hon alla pusselbitar på plats och det återstår bara en sak. För att Matkärlek återigen ska kunna spridas till folket krävs ett startkapital. Därför drar hon nu igång en crowdfunding-kampanj där målet är att dra in 495 000 kronor så att de 2-3 första numren kan produceras. Det kan låta mycket, men om alla ni tusentals personer som prenumererade på Matkärlek bidrar blir det typ max 150 kronor per person och då får du dessutom premiärnumret hem i din brevlåda. Själv har jag satsat 450 kronor och därmed får jag de tre första numren.

Se till att Matkärleken kommer tillbaka i våra liv! Du bidrar genom sajten Kickstarter via denna länk: https://www.kickstarter.com/projects/matkarlek/matkarlek?ref=email. De pengar du ger till projektet dras från ditt kort endast om målet uppnås. Kommer det in för lite pengar läggs Matkärlek ner för gott och du får använda dina pengar till en gravöl istället. Kampanjen pågår till 30 juni. Kör hårt nu!