Upprop för sockerfri skola och förskola i Stockholm

11 oktober, 2014

Sockerfri förskola och skola i Stockholm (Konflikt med Unicode-kodning)Mina barn går i skolan i Stockholm och utan att överdriva kan jag säga att det är allt annat än sockerfritt där. När en femtedel av alla barn bär på övervikt, behöver skola och förskola ta ansvar. Det kan inte vara tårt- och bullkalas var och varannan dag. Därför blev jag glad när Cecilia Odenholm hörde av sig och hade startat en Facebooksida som ett upprop för en sockerfri skola och förskola i Stockholm. Jag kommer att gilla den sidan. Gör det du också: https://www.facebook.com/sockerfritt  • Farmor

    Jag gillar här 🙂 är inte med på Facebook.

  • Frida D

    Jag har inte heller FB, så sprid gärna idén om att detta ska gälla i HELA SVERIGE (till att börja med), INITE BARA STOCKHOLM! I övrigt ett fint initiativ – men, ju större geografiskt bredd, desto fler gillare, desto mer debatt, desto snabbare händer det saker!
    Sockerfri skola i hela Sverige, tack.