Föredrag om socker: Östersund, Stockholm, Uppsala och Visby

8 november, 2016

I morgon bär det av norrut, till Kluk som ligger en timmes bildresa nordväst om Östersund. Där ska jag snacka socker och hoppas på stor uppslutning. Läs om hur du anmäler dig här: Bowling i Kluk.

Dagen efter, 10 november, blir det favorit i repris på Ecocaféet i Östersund. Sist blev det fullsatt, så skynda om du vill ha någon av de 70 platserna. Tid: 18.30. Mer info här: Ett sötare blod – om hälsoeffekterna av ett sekel med socker.

Sedan är följande föredrag bokade fram till jul:

Stockholm, 12 november

På lördag har Diabetesorganisationen i Sverige (DiOS) och Storstockholms diabetesförening (SSDF)ett event här i Stockholm med anledning av Världsdiabetesdagen (som är på måndag). Jag kommer avsluta eventet med att snacka socker. Läs mer här: Leva och må bra med diabetes.

Uppsala, 24 november

DiOS och SSDF arrangerar ett föredrag om socker på Akademiska sjukhuset, Grönwallsalen, klockan 18.00.

Stockholm, 26 november, Skönhetsmässan Acadermia

Titeln på föredraget under Skönhetsmässan är: Socker – hotet mot din hälsa och hud. Visste du exempelvis att hormonet insulin påverkar halten fritt manligt könshormon i kroppen, vilket i sin tur har en effekt på dina talgkörtlar och akne? Lite sånt ska vi prata om. Plats: Skönhetsscenen, Stockholmsmässan. Tid: 13.oo-13.45. Mer info här: Skönhetsmässan Acadermia.

Visby, 5 december, Almedalsbiblioteket

Det är nog tredje gången jag pratar socker i Almedalsbiblioteket. Så snart är Gotland en sockerfri zon ?

Tid: 18.00. Fri entré, ingen anmälan behövs. Lokalen rymmer 80 personer. Först till kvarn…

VÄLKOMMEN!