LCHF-camping i Säffle och Gotlandsbesök

22 juni, 2015

Nu är det tre event och ett bokkapitel kvar att skriva, innan jag ska ta en lång och skön semester. På lördag ska jag prata på LCHF-campingen i Säffle. Det kommer dit en hel rad föredragshållare. Om du inte redan har anmält dig, gör det nu: anmälan via denna länk.

Gäst hos Hemma hos Ulrika, 2 juli

Den 2 juli kommet jag att gästa Ulrika Davidsson i hennes fantastiska lada på Gotland. Där lagar hon varje kväll mat – kryddad med kärlek – till sina gäster. Det blir en trerätters middag. Boka bord här: Ann Fernholm gästar ladan.

Almedalen, 3 juli

Under Almedalsveckan har Natur & Kultur en rad författare på scenen i Almedalsbiblioteket. Jag dyker på fredagen den 3 juli klockan 20.00. Rubriken på evenemanget är: Hur mycket sötsaker tål våra barn?

Detta kommer vi att prata om: En historiskt hög sockerkonsumtion sätter spår i barnens kroppar. Puberteten kommer tidigare. Vissa får åldersdiabetes innan de fyllt 30 år. En del unga fetmaopereras. Allt fler får fettlever, något som tidigare främst drabbade alkoholister. Hur långt ska det gå innan vuxenvärlden tar sitt ansvar?

Det kommer vara fullt av politiker på plats. Om du tycker att någon speciell politiker borde gå på detta evenemang, mejla personen i fråga och tipsa.