Stockholm i morgon – Kristianstad på onsdag

7 mars, 2014

I morgon blir det föredrag om vårt sötare blod på ABF här i Stockholm i samband med att Läkarföreningen för Integrativ Medicin och Föreningen för Integrativ Medicin håller årsmöte. Det är en del av ett längre program. Se här: Årsmöte LIM-FIM-2014. Anmälan via ticnet: www.ticnet.se/event/311113

På onsdag 12 mars flyger jag till Kristianstad. Det är Tandvårdsskadeförbundet i Kristianstad som bjuder in till föredrag. Det är gratis och ingen anmälan behövs. Alla är välkomna! Vi ska vara i Konserthuset, Musik i Syd, en stor lokal så alla borde få plats. Annars är det först till kvarn som gäller. Det börjar 18.30 och håller på till 20.30.

Så här ser sedan resten av våren ut:

25 mars 18.30, biblioteket, Avesta

Antalet platser är begränsade till 80 stycken. Det är förköp på biljetten på biblioteket, kostnad 50 kr. Välkommen!

5-6 april, LCHF-kryssning till Åbo

Kolhydrater i Fokus anordnar denna kryssning och du anmäler dig hos Tallink Silja Line. Det blir även föredrag av Annika Dahlqvist, Andreas Eenfeldt, Monique le Roux Forslund, Jonas Bergqvist och Ralf Sundberg.

23 april 18.00, Karlsborgs Soldathem/Fästningsteatern, Karlsborg

Karlsborgs Soldathem bjuder till föreläsning. Anmäl dig till Elisabeth Kindbom via denna mejladress: karlsborg@soldathem.org

3 maj 10.00 Stockholm, Nutrition for Health and Maximum Performance

Det här är en seminariedag för alla hälso- och idrottsintresserade arrangerad mf Hälsoutbildningar och Colting Communications. Jag inleder med att prata om kost utifrån allmänt hälsoperspektiv. Sedan följer föredrag som är inriktade på kost och idrottspresentation, bland annat pratar sydafrikanen Tim Noakes – en framstående forskare och professor inom träningsfysiologi och idrottsnutrition. Mer om eventet och anmälan här: Nutrition for Health and Maximum Performance.

Den 4 maj följer ett liknande event i Göteborg. Då inleder Andreas Eenfeld.

26 augusti, Hälsovecka på Gräsö

Sjukgymnasten Marita Wahlgren bjuder in till en hälsosemester 25/8-29/8 2014 på sin vackra gård på Gräsö i norra Roslagen. Mer information här: www.janpersgarden.se.

I samband med alla föredragen kommer det gå att köpa en bok för 160 kronor eller två böcker för 300 kronor. Ta med kontanter!